Szép napot! :)

A Diákönkormányzat nevében írok, mert az utóbbi hetekben már javában elkezdtük az önkéntes nap megszervezését, de idén is sok segítséget kérnénk a szülőktől.

Előzetes felmérések szerint 3 osztálytermet (27.  42.   51.) és a DÖK termet szerenénk kifesteni, ehhez szeretnénk ismét festékeket, és egyéb kellékeket kérni a szülőktől. Az előző években megtapasztaltuk, mivel a plafonok igen rücskösek, ezért nagyon nehéz hengerrel festeni, ezért szeretnénk segítséget kérni, hátha van valakinek festékszórója, ha nincs akkor honnan tudnánk esetleg kölcsönözni elérhető áron. Nagyon fontos lenne néhány terem ablakainak leszigetelése, mert a hőmérséklet egyre alacsonyabb lesz, és egyre elviselhetetlenebbek a tanórák ilyen körülmények között. Szeretnénk valaki hozzáértőtől tanácsot kérni, hogy milyen 'szigetelő-csíkot' érdemes beszereznünk. Természetesen, ha otthon lenne valakinek felesleges, azt is szívesen fogadjuk. Mindezek mellett szeretnénk ismét látni az iskola szép környezetét a Tiszta ablakokon keresztül, szóval szükségünk lenne ablaktisztító szerekre, pucoló eszközökre! Végül a mosdókra szeretnénk reteszeket felszerelni, persze ezt is szívesen várjuk, ha esetleg valakinek akad otthon használaton kívül, hogyha a mosdóink állapota nem mindig a legkomfortosabb, legalább azt a luxust "megengedhessük magunknak" hogy ne nyissanak folyton ránk.:D

Végül természetesen ha az idő engedi az udvarrendezés is tervbe van véve, amire most pár gereblyét sikerült vennünk 1 éve, de mindenki hozhatja a saját szerszámait a könnyebb boldogulás érdekében!A napi ellátásra nassolni valókat, sütiket, gyümölcsöket (tehát a szokásos) és üdítőket, valamint kávét szeretettel fogadunk. 

Még egy ötlet érkezett az igazgatónőtől, miszerint szeretne az iskolai ünnepélyeken egy egyen-ruhadarabot, ami a fiúknak nyakkendő, a lányoknak pedig valószínűleg sál lenne, az iskola logójával. (Ez az év végi nagy iskolatalálkozón is igazán jól mutatna.) Ezzel kapcsolatban szeretnénk egy felmérést a szülőknél, hogy van-e esetleg valakinek valami kapcsolata olyan céggel aki ezeket elő tudná állítani, és/vagy a logót rá tudná nyomni.

Előre is köszönjük a sok segítséget!

Tóth Marianna

DÖK elnök (az egyik :D)

Belépés

Navigáció

Galéria-kóstoló

353

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 5 vendég van a webhelyen.

Sokan vagyunk?

Eddigi látogatóink száma: 657014

Együttműködő partner