Egészségnap - az egészség a legfontosabb!

Az egészség a legfontosabb! Tudják ezt a gyerekeink is?
Ha tudják, akkor azért, ha nem tudják, akkor meg ezért. A lényeg, hogy a jövő héten EGÉSZSÉGNAP - csütörtökön (10.10.)! Tudod ez az, amit mindenki szert és az SZM szervez - vagyis mi, szülők.
reggel úgy indulsz a gyerekkel az iskolában, mint a többi napon. De ez alkalommal nem csak hozzuk a gyereket, hanem maradunk is segíteni. Jól van, no! Tudom, hogy nem mindenki tud, de RÁD számítunk. Legalább addig, amíg behozol egy kis gyümölcsöt, vagy zöldséget, ami a kertben termet. No jó, nem gond, ha a zöldségesnél termett az sem. Bármit szívesen fogadunk, mert csütörtökön már minden gyerek éhes. Persze annak még inkább örülünk, ha hozol magaddal, vagy küldesz a gyerekkel valamilyen reform recept szerint készült sütit - de csak, ha időd engedi! Akár kenyérre kenhető masszát is készíthetsz, majdnem úgy mint a Nemecseknek, ;) de erről még később.
Szóval mi szülők ezt előkészítjük, meg pucoljuk, felaprítjuk, megkenjük. Ha tudsz maradni, akkor kés, vágódeszka, reszelő is legyen nálad! No most jöhet a csúcspont. Persze, az etetés. Jut mindenkinek. (Csak rajtunk múlik, hogy hozzunk és jusson.)
Azután jönnek az előadások és a mozgásos programok. Szép kis lista jött össze a gyógyult drogosoktól a szeretet masszázson át a kutyaterápiáig. A kollégistáknak délutánig kitart, de a többiek is maradhatnak.
No és most kenünk a kenyérre, de csak is teljes kiőrlésű lisztből készültre. Nagy szükség van arra is, hogy legyen mit a kenyérre kenni. Ehhez előre elkészítünk krémeket mindenféle recept szerint. Ebben is várjuk a támogatásod. Vállalnád, de nincs alapanyagod? Segítünk, csak szólj! Már szereztünk 6 vödör joghurtot és 3 vödör tejfölt és más apróságokat is. Nem azért, hogy felvágjuk, hanem azért, hogy legyen miből felkenni.
Várunk, gyere, segíts, amint a mottónkban fenn, az oldal tetején olvasható!
ui. Majd el felejtettem! Az önkéntes napon is jó volt együtt veled, velünk.
KÖSZÖNJÜK!

Belépés

Navigáció

Galéria-kóstoló

26.

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 5 vendég van a webhelyen.

Sokan vagyunk?

Eddigi látogatóink száma: 656981

Együttműködő partner