Célunk

Nem fogalmaztuk meg rögtön az elején, de a közös (tanárokkal, diákokkal, egymással közös) munka során szép lassan letisztult.

Az egyik nagyon konkrétan körülhatárolt célunk pénzt előteremteni. Nem avatkozunk az iskola fenntartási és működési dolgaiba. Semmilyen módon. De vannak bizonyos nagyon fontos szükségletek, amikre a suli költségvetéséből nem futja, a pályázati lehetőségek sajnos meglehetősen korlátozottak. Most leginkább a tornaterem parkettázását céloztuk meg, Hatalmas (legalábbis a lehetőségeinkhez képest hatalmas) beruházás, de maximális (!) összefogással megvalósíthatjuk. Erről még sokat fogtok hallani-olvasni.

A másik: értelmes, izgalmas és szórakoztató - lehetőleg "mindennapos" - elfoglaltságokat szervezni a diákoknak. A stressz a gyerekeink mindennapjait átszövi. Ez a suli nem könnyű, tudtuk, mikor ide jelentkeztünk. Ráadásul divat tanulni, sikk teljesíteni, valami történik a srácokkal a második nyáron (legkésőbb), a tizenegyedikesek (től) tanulnak, mint a kisangyal. Oldják a feszültséget, ahogy tudják, néha nem feltétlenül egészséges formában. Azt képzeljük, hogy ha a szabadidő eltöltésére eléggé izgalmas programokat tálalunk, kicsit szélesebb lesz ez a paletta. Ha elég sokat, akkor pedig több diákot tudunk elérni. Hát ezért...

Belépés

Navigáció

Galéria-kóstoló

10.

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 7 vendég van a webhelyen.

Sokan vagyunk?

Eddigi látogatóink száma: 656983

Együttműködő partner